WordPress Specialist

Waarom WordPress ?

 WordPress is een opensource Content-management platform waar wereldwijd miljoenen websites op draaien. Daarnaast wereldwijd zijn er vele ontwikkelaars continue bezig met het verbeteren van WordPress. Hierdoor bevat het CMS in de basis al veel functionaliteiten die we nodig hebben voor je website:

 WordPress & SEO

Door de enorme actieve WordPress community is WordPress ontzettend flexibel als het bijvoorbeeld gaat om het snel inspelen op algoritmische aanpassingen van Google. Dit levert veel voordeel op voor een onderneming, die een website op basis van WordPress hebben in tegenstelling tot de concurrent. Daarnaast zijn er uitbreidings opties voor wordpress zoals het pakket van Yoast die nog meer mogelijkheden bieden voor de positie van een wordpress website.

 WordPress & gebruiker

WordPress is een zeer gebruikersvriendelijk content management systeem die iedereen in staat stelt om op een snelle en eenvoudige wijze een website te beheren, waarbij verschillende personen binnen een organisatie verschillende rollen/rechten toebedeeld kunnen krijgen. Ook wordt wordpress up to date gehouden door de community waardoor WordPress een veilige optie biedt voor websites.

Vragen ? Advies nodig ?

Of gewoon een kopje koffie ?

Neem Contact op met Kanso

Roerstraat 72 7417 BE Deventer E-mail: info@kanso.nl