DIENSTEN / WEBDESIGN

 

 

“If you think math is hard, try web design.” ―Trish Parr

Elke website heeft een bepaalde uitstraling, die wat zegt over het bedrijf, los van de tekst die erop staat. Veel bedrijven en organisaties hebben al een huisstijl waarbij goed is nagedacht over de uitstraling en vormgeving die past bij het bedrijf. Daarom maken wij een ontwerp conform de huisstijl.

Bezoeker en zoekmachines bezoeken een website voor de inhoud, echter de vorm waarin deze inhoud is gegoten is ook erg belangrijk. Is de website visueel duidelijk? Wordt er typografisch goed onderscheid gemaakt tussen verschillende onderdelen? 

Ook ondersteunt de kleur en vorm hier in. Is de website logisch opgebouwd, en is alle informatie snel en duidelijk te vinden ? Om te garanderen dat de website aan alle verwachtingen voldoet, maken wij eerst een ontwikkelplan. Hierdoor weet u van te voren wanneer welke activiteiten uitgevoerd worden. Dit plan wordt in overleg met u gemaakt. Na goedkeuring zal dit plan leiden tot een stijl document, wat gebruikt gaat worden als onderlegger en leidend is bij realisatie en bouw van de website.

 

Vragen ? Advies nodig ?

Of gewoon een kopje koffie ?

Neem Contact op met Kanso

Roerstraat 72 7417 BE Deventer E-mail: info@kanso.nl