DIENSTEN / DIGITALE MARKETING

“Innovation needs to be part of your culture. Consumers are transforming faster than we are, and if we dont catch up, we’re in trouble.” – Ian Schafer

Simpel gezegd is Digitale marketing de promotie van producten of merken via 1 of meerdere vormen van Elektronische media. Digitale Marketing verschilt van traditionele marketing in zoverre dat, het een organisatie in staat stelt de resultaten van de ingezette marketing in ‘real-time’  in te zien en bij te houden. Deze Analysemethode is dan ook de kracht van Digitale Marketing.

Digitale marketing is zo pervasief dat het een organisatie in staat stelt toegang te hebben tot informatie wanneer dit gewenst is. Dit maakt Digitale Marketing tot een krachtig medium. Niet alleen voor het analyseren van hoe de performance van een website of product is maar ook inzicht kan bieden welke aanpassingen in de toekomst bruikbaar zijn voor een betere resultaat. Kanso adviseert graag wat de mogelijkheden zijn om meer resultaat uit je dienst, organisatie of website te halen.

Vragen ? Advies nodig ?

Of gewoon een kopje koffie ?

Neem Contact op met Kanso

Roerstraat 72 7417 BE Deventer E-mail: info@kanso.nl